Powered by: Go With The Flo events
Reserveer nu

Kite kampen/ Sportieve activiteiten

Nieuw bij Go With The Flo zijn de kitesurf kampen voor de leeftijd van 12 t/m 15 jaar met of zonder overnachting op het strand van Bergen aan Zee.

In 2019 zijn wij begonnen met het aanbieden van kitesurf kampen. Vanwege het succes gaan wij dit uitbreiden in 2020.  De lessen worden verzorgd door een een IKO gecertificeerde docent, welke een specialisatie heeft in het lesgeven aan tieners.

Kitesurfen is de afgelopen jaren erg in populariteit toegenomen. Dat is ook niet zo gek want de vrijheid die je ervaart op het water geeft je een enorme kick. Nederland leent zich bij uitstek als kitesurf land omdat het regelmatig waait en een stuk veiliger is dan in andere landen.

Tijdens dit vijfdaagse kamp van 10.00 uur tot 17.00 uur of eventueel met overnachting, leren wij jou de basisvaardigheden van het kitesurfen. Het doel is dat jij zelfstandig leert kitesurfen. Uiteraard kunnen wij je hiervoor geen garantie geven omdat wij afhankelijk zijn van de wind. Gelukkig bieden wij tal van andere leuke activiteiten aan zoals golfsurfen en mountainbiken zodat jij je niet zult vervelen.

Gedurende de eerste les zul je leren om je trainerkite onder controle te houden en krijg je theorie op het strand. Tijdens de tweede les leer je ‘bodydraggen’ en ga je met de vlieger voor het eerst het water op. De kite trekt je door het water en je leert deze te besturen door een kant op te hangen. Als je hier genoeg controle over hebt, leer je een waterstart te maken met een kiteboard tijdens de derde les. In de laatste twee lessen leer je stukken te varen en bochten te maken.

Kosten voor een week

Kitesurfkamp data:

16 tm 10 juli

13 tm 17 juli

10 tm 14 aug

Zonder overnachting: €375,-
Met overnachting: €600,-

NU INSCHRIJVEN


Vragen over dit kamp?
 Neem contact met ons op!

 

Groepsarrangementen

Er kunnen ook andere sportieve groepsarrangementen georganiseerd worden.

Als activiteit kunt u kiezen voor: mountainbike (bos/duin), golfsurfen/bodyboarden, raften (strand), tennis (Parnasia park), minigolf, sport en spel, teambuildings activiteiten (strand). Ook kunt u met bootjes varen in de Bergermeer (Alkmaar) met tussentijds de mogelijkheid voor: sport en spel activiteiten of teambuildings activiteiten. De dag kan afgesloten worden met een heerlijke uitgebreide BBQ of diverse snacks. U kunt kiezen om tijdens en/of na de activiteiten alcoholische of non-alcoholische dranken te laten schenken. Voor meer informatie over de groepsarrangementen klikt u hier.